. V průběhu celé výroby se provádí kontrola kvality - od těžby hlíny až po expedici výrobků. Přísnécertifikovány TZUS Praha, zkoušky se provádí i v MPA Drážďany. V současné době je zaveden a udržován systémdosahují prvotřídní kvality. V průběhu celé výroby se provádí kontrola kvality - od těžby hlíny až po. Všechny výrobky jsou certifikovány TZUS Praha, zkoušky se provádí i v MPA Drážďany. V současné době je ;
shlédnout v 3d modelu na počítači. Výroba krovů je prováděna na základě speciálního software prodřevěné konstrukce. Tím se výrazně snižuje termín samotné montáže. V naší hale dokážeme krov vyřezatstřešních konstrukcí. To vše má možnost zákazník shlédnout v 3d modelu na počítači. Výroba krovů jesamotné montáže. V naší hale dokážeme krov vyřezat, zhoblovat, a povrchově upravit viditelné části ;
střecha tak nebude vypadat "nějak zvláštně", ale mnohem lépe, než ostatní. Odlišnost spočívá v živých. Odlišnost spočívá v živých barvách a lesklé glazuře, díky které si taška udrží svůj vzhled dlouhá léta. ;
PVC-P (mPVC) PVC-P (mPVC) Fólie na bázi měkčeného PVC. Výroba těchto fólií započala v polovině 20), nejčastěji ale mechanického kotvení, kde je fólie v přesahu kotvena k podkladu a následně horkovzdušnězapočala v polovině 20. Století. Jedním z největších průkopníků je i firma Bauder se kterou naše firma( kamenivo, dlaždice ), nejčastěji ale mechanického kotvení, kde je fólie v přesahu kotvena k podkladu a ;
šindele, střešních oken a střešních fólií. Při realizaci je samozřejmostí zajištění úklidu v prostoruzajištění úklidu v prostoru prováděných prací i s následným odvozem suti. ;
– lépe odolává dilatačním změnám podkladu, bezúdržbovost – nemusí se aplikovat žádné nátěry a vneposlední řadě i zpracovatelnost za nízkých teplot – aplikace možná i v mínusových teplotách. K fóliovým– lépe odolává dilatačním změnám podkladu, bezúdržbovost – nemusí se aplikovat žádné nátěry a vneposlední řadě i zpracovatelnost za nízkých teplot – aplikace možná i v mínusových teplotách. K fóliovým ;
zákazníka v co nejkratším čase. Pro použití atypických prostupů střechou, máme vlastní stáčečku, na kteréohýbačce, na které ohneme vše dle přání zákazníka v co nejkratším čase. Pro použití atypických prostupů ;
James Grieve James Grieve Hladká, lesklá, pevná, pružná, mastná, v době zralosti velmi mastná, aromatická, velmi dobrá. Plody mírně voní. Sklizeň koncem srpna až do poloviny září, nejčastěji vsortiment Nabídka jablek Synkov-Slemeno Jedlina Hladká, lesklá, pevná, pružná, mastná, v době zralosti, nejčastěji v prvním týdnu září. Zralost dosahuje asi 14 dní po sklizni a vydrží do poloviny října i déle. ;
konce září, někdy i později. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu, krémová až žlutavě bílá. Sklizeň od poloviny do konce září, někdy i později. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
dobrá, žlutavá. Sklizeň koncem září nebo začátkem října. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v, žlutavá. Sklizeň koncem září nebo začátkem října. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu ;
žlutou, v níž prosvítají zřetelné lenticely. Jemná, velmi šťavnatá, sladce navinulá, aromatická, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovině září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu, tenká, lesklá, se základní barvou zelenožlutou, později jasně žlutou, v níž prosvítají zřetelnélenticely. Jemná, velmi šťavnatá, sladce navinulá, aromatická, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovinězáří. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března. ;
nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. Náš sortiment Nabídka jablekv temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. ;
, bílá. Sklizeň v polovině až koncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu, středně šťavnatá, nakyslá až navinulá, aromatická, osvěžující, dobrá, bílá. Sklizeň v polovině ažkoncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
Rubín Rubín Šířeji kulovitý, ke kalichu zúžený, hladký, se žebry v kališní části. Středně tlustátuhá, středně šťavnatá, v konzumní zralosti rozplývavá a jemná, příjemně sladce navinulá, aromatická, osobitá, výborná, žlutavě bílá. Sklizeň v druhé polovině září až v první polovině října. Zralostv listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až března. Nášv kališní části. Středně tlustá, mastná, se základní barvou zelenavě žlutou, později oranžově ;
, aromatická, výborná, krémová. Sklizeň koncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladukoncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února. ;
. Sklizeň v druhé polovině září až počátkem října. Zralost začátkem listopadu až v prosinci. Skladovánínejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. Náš sortiment Nabídkaprozelenalá. Sklizeň v druhé polovině září až počátkem října. Zralost začátkem listopadu až v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. ;
, světle žlutá. Sklizeň koncem září až v druhé polovině října. Zralost v listopadu až prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách do, jemně aromatická, výborná, světle žlutá. Sklizeň koncem září až v druhé polovině října. Zralost vlistopadu až prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách do června. ;
, se slabší příjemnou vůní, nemoučnatí. Sklizeň v první až druhé dekádě října. Zralost v prosinciaž lednu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost až do dubna, u dobře, nemoučnatí. Sklizeň v první až druhé dekádě října. Zralost v prosinci až lednu. Skladování nejlépe v ;
nazelenalá, poté zelenavě bílá až nažloutlá. Sklizeň v polovině až koncem října. Zralost v lednu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost někdy až do dubna. Náš sortiment Nabídka jableknazelenalá, poté zelenavě bílá až nažloutlá. Sklizeň v polovině až koncem října. Zralost v lednu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost někdy až do dubna. ;
Výrobní linky na pečení sucharů umožňují pečení velkého množství sortimentu výrobků v téže lincemnožství sortimentu výrobků v téže lince, přičemž se linka může skládat ze standardních výrobních ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu