5 Praha 11 Praha Zličín Praha Černý Most Praha 14 Pardubice Zelené Předměstí Pardubice I ČeskéBudějovice České Budějovice 2 Plzeň 8-Černice Plzeň Jižní Předměstí Plzeň 3 Modřice Extras je ;
Zličín Praha Černý Most Praha 14 Pardubice Zelené Předměstí Pardubice I České Budějovice České ;
STMH5 Čistírna odpadních vod STMH5 využívá jako jediná v České republice moderní bezúdržbovýzvolit řešení čištění STMH: jediné stabilní třístupňové čištění v České republice zcela bezúdržbovýčištění v České republice zcela bezúdržbový provoz vhodné i pro objekty s nepravidelným provozemSTMH: Společnost Hellstein jako jediná v České republice Vám poskytuje garantovaný zpětný odkupČeské republice Vám poskytuje garantovaný zpětný odkup čistírny odpadních vod STMH. Pokud se rozhodnete ;
STMH8 Čistírna odpadních vod STMH8 využívá jako jediná v České republice moderní bezúdržbovýzvolit řešení čištění STMH: jediné stabilní třístupňové čištění v České republice zcela bezúdržbovýčištění v České republice zcela bezúdržbový provoz vhodné i pro objekty s nepravidelným provozemSTMH: Společnost Hellstein jako jediná v České republice Vám poskytuje garantovaný zpětný odkupČeské republice Vám poskytuje garantovaný zpětný odkup čistírny odpadních vod STMH. Pokud se rozhodnete ;
- Hellstein STMH10 Čistírna odpadních vod STMH10 využívá jako jediná v České republice moderní bezúdržbovýtřístupňový systém čištění. Čistírna odpadních vod STMH10 využívá jako jediná v České republice moderníod vlastní ČOV. Proč zvolit řešení čištění STMH: jediné stabilní třístupňové čištění v ČeskéHellstein jako jediná v České republice Vám poskytuje garantovaný zpětný odkup čistírny odpadních vod STMHvyužívá jako jediná v České republice moderní bezúdržbový třístupňový systém čištění. Čistírna ;
- Hellstein STMH15 Čistírna odpadních vod STMH15 využívá jako jediná v České republice moderní bezúdržbový. Proč zvolit řešení čištění STMH: jediné stabilní třístupňové čištění v České republice zcelav České republice Vám poskytuje garantovaný zpětný odkup čistírny odpadních vod STMH. Pokud sejediná v České republice moderní bezúdržbový třístupňový systém čištění. Čistírna odpadních vod STMH15třístupňové čištění v České republice zcela bezúdržbový provoz vhodné i pro objekty s nepravidelným ;
- Hellstein STMH27 Čistírna odpadních vod STMH27 využívá jako jediná v České republice moderní bezúdržbovýČOV. Proč zvolit řešení čištění STMH: jediné stabilní třístupňové čištění v České republice zcelaodpadních vod STMH27 využívá jako jediná v České republice moderní bezúdržbový třístupňový systémřešení čištění STMH: jediné stabilní třístupňové čištění v České republice zcela bezúdržbový provoz, do skupiny firem Stählergruppe s centrálou v Hesensku s více jak 30letým vývojem čistíren odpadních ;
- Hellstein STMH53 Čistírna odpadních vod STMH53 využívá jako jediná v České republice moderní bezúdržbovýČOV. Proč zvolit řešení čištění STMH: jediné stabilní třístupňové čištění v České republice zcelaSTMH53 využívá jako jediná v České republice moderní bezúdržbový třístupňový systém čištění. ČistírnaSTMH: jediné stabilní třístupňové čištění v České republice zcela bezúdržbový provoz vhodné i pro, do skupiny firem Stählergruppe s centrálou v Hesensku s více jak 30letým vývojem čistíren odpadních ;
Čistírna odpadních vod STMH100 využívá jako jediná v České republice moderní bezúdržbový. Proč zvolit řešení čištění STMH: jediné stabilní třístupňové čištění v České republice zcelaa rekreaci Šenov Čistírna odpadních vod STMH100 využívá jako jediná v České republice moderní10m od vlastní ČOV. Proč zvolit řešení čištění STMH: jediné stabilní třístupňové čištění v České. je začleněna pod firmu Stähler Erfindungen, do skupiny firem Stählergruppe s centrálou v Hesensku s ;
na světě a je také považován za základní koření v masných výrobcích. Pepř se užívá celý, mletýmá také při výrobě kořenících směsí a v konzervárenském průmyslu. Přidává se do kořeněných láků atrvanlivých salámů. Vyskytuje se v kořenící směsi na salátovou zálivku. Pepř výrazně stimuluje funkcipovažován za základní koření v masných výrobcích. Pepř se užívá celý, mletý, drcený anebo ve směsíchkořenících směsí a v konzervárenském průmyslu. Přidává se do kořeněných láků a trvanlivých salámů ;
James Grieve James Grieve Hladká, lesklá, pevná, pružná, mastná, v době zralosti velmi mastná, aromatická, velmi dobrá. Plody mírně voní. Sklizeň koncem srpna až do poloviny září, nejčastěji vsortiment Nabídka jablek Synkov-Slemeno Jedlina Hladká, lesklá, pevná, pružná, mastná, v době zralosti, nejčastěji v prvním týdnu září. Zralost dosahuje asi 14 dní po sklizni a vydrží do poloviny října i déle. ;
konce září, někdy i později. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu, krémová až žlutavě bílá. Sklizeň od poloviny do konce září, někdy i později. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
dobrá, žlutavá. Sklizeň koncem září nebo začátkem října. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v, žlutavá. Sklizeň koncem září nebo začátkem října. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu ;
žlutou, v níž prosvítají zřetelné lenticely. Jemná, velmi šťavnatá, sladce navinulá, aromatická, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovině září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu, tenká, lesklá, se základní barvou zelenožlutou, později jasně žlutou, v níž prosvítají zřetelnélenticely. Jemná, velmi šťavnatá, sladce navinulá, aromatická, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovinězáří. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března. ;
nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. Náš sortiment Nabídka jablekv temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. ;
, bílá. Sklizeň v polovině až koncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu, středně šťavnatá, nakyslá až navinulá, aromatická, osvěžující, dobrá, bílá. Sklizeň v polovině ažkoncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
Rubín Rubín Šířeji kulovitý, ke kalichu zúžený, hladký, se žebry v kališní části. Středně tlustátuhá, středně šťavnatá, v konzumní zralosti rozplývavá a jemná, příjemně sladce navinulá, aromatická, osobitá, výborná, žlutavě bílá. Sklizeň v druhé polovině září až v první polovině října. Zralostv listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až března. Nášv kališní části. Středně tlustá, mastná, se základní barvou zelenavě žlutou, později oranžově ;
, aromatická, výborná, krémová. Sklizeň koncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladukoncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února. ;
. Sklizeň v druhé polovině září až počátkem října. Zralost začátkem listopadu až v prosinci. Skladovánínejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. Náš sortiment Nabídkaprozelenalá. Sklizeň v druhé polovině září až počátkem října. Zralost začátkem listopadu až v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. ;
, světle žlutá. Sklizeň koncem září až v druhé polovině října. Zralost v listopadu až prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách do, jemně aromatická, výborná, světle žlutá. Sklizeň koncem září až v druhé polovině října. Zralost vlistopadu až prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách do června. ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu